Great vacancy Key Account Manager Government hiring now

Applicant Portal

:

Job Details: Key Account Manager Government

Full details of the job.

    
Key Account Manager Government
VN180
Permanent
Solna

Key Account Manager Government

Vi söker dig är erfaren inom B2B försäljning och som nu vill fortsätta utvecklas genom att jobba relationsskapande med spännande kundportfölj och konsultativ försäljning. Hos oss får du möjligheten att jobba med en kundportfölj inriktad gentemot Government vilket kan innefatta exempelvis kunder inom utbildning, kommun, myndighet, eller ideella verksamheter. Låter detta som ett intressant nästa steg för dig? Bli en del av Bisnode Large Sales.

Din passion

Den bästa dagen på jobbet är när du haft möten med såväl kund som interna kontakter och ni som team, tagit er ett steg närmare det gemensamma målet, att leverera till kund på allra bästa sätt.

Du är personen som idag arbetar med försäljning B2B och har gradvis tagit dig an konton med mer komplexitet. Du är trygg som person och trivs i en coachande försäljningsmiljö. Du har goda relationer såväl internt som externt och trivs med fördel av större delen av din tid hos kund men även i interna projekt med dina kollegor inom olika specialistområden. 

Du motiveras av att ha ett stort ansvar och har drivit projekt i någon form innan. Detta är något du gärna vill fortsätta utvecklas inom. Du trivs som bäst i jobbet när du skapar goda affärsrelationer och bygger, behåller relevanta nätverk till din hjälp att nå uppsatta försäljningsmål. Du tycker att försäljning gentemot stora organisationer och komplexitet är intressant och motiverande.   

Den här rollen handlar mer specifikt om

Säljprocessen hos oss på Bisnode kan vara komplex och innefatta många beslutsfattare hos kunden. I rollen har du i kontobearbetningen fokus på helheten och skapar möjligheter och vägar som ingen annan har tänkt på och ser till att alltid ta affären till avslut.  Detta innebär ett övergripande ansvar för att svara på och driva komplexa säljprocesser. För att skapa värde för din kund utgår du ifrån kundens verklighet med fokus på ökad lönsamhet och förbättrade affärsprocesser.

Du och dina erfarenheter

Vi söker dig som sannolikt har en akademisk examen med inriktning mot ekonomi/marknad eller liknande. Vidare har du troligen som minst 3-5 års erfarenhet av kvalificerad försäljning med storkundsansvar och offentlig upphandling. Vi ser det som mycket meriterande om du har erfarenhet av, mjukvaruförsäljning, upphandling där du har tidigare erfarenhet av försäljning med kundgrupp inom, utbildning, kommun, myndighet eller ideella verksamheter.

Som person är du en självmotiverad och självständig i din roll, du har hög integritet och är trygg i din roll. Då du kommer att driva interna projektteam är det viktigt att du trivs med att engagera kollegor med olika kompetenser i dina kunders utmaningar. Bisnode kan erbjuda dig en mycket stimulerande och dynamisk arbetsmiljö i ett företag som är med och driver utvecklingen i sin bransch. Du får möjlighet att arbeta med en mycket spännande kundportfölj.  Du drivs av att göra affärer med fokus på långsiktighet och förtroende. Du har ett analytiskt förhållningssätt i ditt förberedelsearbete och motiveras av att arbeta med konceptuell försäljning då du kommer till din rätt när det gäller att förstå kundens affär och presentera rätt lösning.  Du uttrycker dig obehindrat muntligt och skriftligt på affärsengelska såväl som svenska. Vi hoppas och tror att du i din roll motiveras av våra värdeord: Tillit, Nyfikenhet, Samarbete och Kundfokus. 

Ditt team 

Din arbetsplats finns på vårt huvudkontor i Solna där du kommer tillhöra ett team på 11 personer som finns inom Bisnode Large Sales.

Ditt nästa steg

Bisnode möjliggör smarta beslut. Det är dags för dig att ta ditt! Om du är intresserad av tjänsten, ansök via vår hemsida, gärna så snart som möjligt då vi har ett löpande urval. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten? Hör gärna av dig till Talent Acquisition Partner Marie Holmberg; marie.holmberg@bisnode.com  Vi tar inte emot ansökningar via epost utan hänvisar dig att söka via länken nedan.  Varmt välkommen med din ansökan!

 

Om Bisnode

Bisnode finns idag på 19 marknader och är en av Europas ledande leverantörer av beslutstöd. Huvudsakligen arbetar Bisnode med beslutsstöd inom affärs-, marknads- och kreditinformation. Nyckeln för Bisnode är att leverera svar och insikter och på så sätt göra det möjligt för våra kunder att fatta smarta beslut. Bisnode har idag ca 2100 anställda.

    
Previous MonthNext Month
SunMonTueWedThuFriSat